Konferenca Neprekinjeno poslovanje 2010

V mesecu januarju  smo se člani Laboratorija za informatiko FL UM udeležili tradicionalne konference NEPREKINJENO POSLOVANJE 2010 v organizaciji PALSIT-a.

Konferenca je bila že 5-ič zapored, na kateri smo izvedeli in spoznali dobre prakse neprekinjenega poslovanja: kako se lotiti kriznega komuniciranja, kako pripraviti učinkovito rezervno lokacijo, katerim standardom slediti, kaj so sploh tveganja za neprekinjeno poslovanje podjetja,…

Izziv logistike je dobiti pravi izdelek na pravo mesto v pravi količini ob pravem času v najboljšem stanju in ob sprejemljivih stroških. Uspešna izvedba mora upoštevati neprekinjenost poslovanja oz. izvajanja logistične funkcije, torej v upoštevanju prej naštetih zakonitosti.

“Dobra pripravljenost za neprekinjeno poslovanje organizacije je za podjetja neizogibnega pomena, saj se tako lahko izognemo različnim oblikam tveganja in škode, ki lahko nastanejo zaradi varnostnih incidentov.”

Celotno prireditev je odlično povezoval in vodil doc. dr. Borut Jereb.

Novice in program prireditve: http://www.palsit.com/slo/izobrazevanje.php?c_id=1&p_id=153&v=course

Naslednja konferenca NEPREKINJENO POSLOVANJE 2011 bo v začetku leta 2011, natančneje 27. januarja 2011 v Ljubljani, City hotel. Vsi zainteresirani lepo vabljeni!

Filed under: Splošno

Comments are closed.